Dizači
Sport

Tri zlata za takmičare pančevačkog Dinama na Prvenstvu Srbije u bench press-u

Izvor: 
013info Pon, 13/09/2021 - 20:24
Tri zlatne medalje osvojili su takmičari KDT Dinaomo na Prvenstvu Srbije u bench press-u koje je u subotu održanu i Knjađevcu.

 Aleksandar Kolocka osvojio je šampionsku  titulu prvaka Srbije u bench press-u u kategoriji seniora do 74 kg savladavši 150 kg. Nataša Mitrović osvojila je zlatnu medalju u kategoriji kadetkinja do 69 kg sa savladanih 55 kg. Jovana Radovanov ostvarila je pobedu u kategoriji seniorki 84+ kg sa rezultatlm 72.5 kg. 

"Moram napomenuti da je takmičenje pomereno nekih mesec dana unazad tako da smatram da bi rezultati bili još bolji. Bez obzira na ovu činejnicu organizacija je bila besprekorna a i  odaziv takmičara je bio zaista veliki. Govoriti o uspehu Dinamovaca je velika čast za mene kao prvog čoveka kluba. Aleksandar Kolocka je osvajanjem ove titule zabaležio šestu pobedu na prvenstvu Srbije (2015,2016,2017,2018,2019,2021). Nataša Mitrović pored toga što je prvakinja Srbije u powerliftingu i bench press-u, ona je šampionka Srbije u džudou i sambou. Jovana Radovanov proglašena je apsolutno najjača takmičarku na ovogidišnjem prvenstvu Srbije u bench press-u. Takođe podsećamo da je ovo Jovanin drugi trijumf ove godine na prvenstvu Srbije", rekao je FIlip Vlajić iz KDT Dnamo.

Naredno prvenstvo koje očekuje takmičare Dinama je prvenstvo Vojvodine u bench press-u za sve kategorije kao i državni šampionat u olimpijskom dizanju tegova za seniore. 

 

Na ovogodišnjem prvenstvu učestvovalo je preko 80 takmičara iz 22 kluba,  a glavni sudija ovog prvenstva bio je Filip Vlajić, predsednik kdt Dinamo.

 

 
MarketingNajnovije vesti