• Triatlonci pančevačkog Tamiša se vratili iz Novog Sada sa 12 medalja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U nedelju 08. septembra u Novom Sadu, na popularnom kupalištu Štrand, održana je trka prvenstva Vojvodine  u sprint triatlonu (0.75 km plivanja – 20 km bajka – 5k m trčanja). TK Tamiš je na takmičenje otputovao sa 24 takmičara koji su u naš grad doneli 12 medalja. Najuspešniji su bili Anja Davidović koja je bila najbrža juniorka i pobednica u apsolutnoj konkurenciji svih žena na trci. Pored nje „zlatni“ su bili i Vladimir Kokanov među juniorima, Luka Gligorić među sratijim kadetima , Dušan Zarić među mlađim kadetima i Srđan Živojinović među mlađim seniorima, takmičari između 19 i 23 godine.
     
    Mesto na podijumu su našli i :
    • Petar Savić, bronza pioniri
    • Vojin Davidović, srebro mlađi kadeti
    • Aleksa Kežić, bronza mlađi kadeti
    • Mila Antić, srebro starije kadetkinje
    • Hana Gaćeša, bronza starije kadetkinje
    • Bogdan Jelača, bronza stariji kadeti
    • Dušan Lukić, srebro AG 3 takmičari od 41 do 50 godina.
     
    S obzirom na to da se trka računa za takmičenje STU kup ovo su značajni rezultati i osvojeni bodovi koji će verovatno doneti odbranu titule najuspešnijeg kluba u Srbiji u ovom takmičenju.
     
    Triatlon sezona u Srbiji se završava 22. septembra u Beogradu kada će se na Adi Ciganliji održati veliki triatlonski spektakl jer će se u jednom danu održati tri različite trke za različite takmičarske kategorije. Najpre će u ranim jutarnjim časovima biti održana trka otvorenog prvenstva Srbije u dugom triatlonu ( 1.9km plivanja – 90km bajka- 21.1km trčanja ), nakon toga sledi trka prvenstva Beograda u akvatlonu za kadete a finale dana je trka Evropskog kupa za juniorke i juniore. Na svim ovim trkama učestvovaće veliki broj TeKaTejaca od kojih se očekuju dobri rezultati.
     
     
     
     

    U nedelju 08. septembra u Novom Sadu, na popularnom kupalištu Štrand, održana je trka prvenstva Vojvodine  u sprint triatlonu (0.75 km plivanja – 20 km bajka – 5k m trčanja). TK Tamiš je na takmičenje otputovao sa 24 takmičara koji su u naš grad doneli 12 medalja. Najuspešniji su bili Anja Davidović koja je bila najbrža juniorka i pobednica u apsolutnoj konkurenciji svih žena na trci. Pored nje „zlatni“ su bili i Vladimir Kokanov među juniorima, Luka Gligorić među sratijim kadetima , Dušan Zarić među mlađim kadetima i Srđan Živojinović među mlađim seniorima, takmičari između 19 i 23 godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]