• Triatlonci Tamiša na avanturi u Alpima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Jedna od najpopularnijih i najprestižnijih triatlonskih trka na dugim distancama Triathlon Alpe de Huez, Francuska održana je 28. jula.
     
    Pet sjajnih momaka iz pančevačkog Triatlon kluba Tamiš: Srđan Stojkov, Vladimir Savić, Miloš Matić, Vladimir Stojsavljević i Danilo Jovanović je oprobalo svoje mogućnosti na ovoj trci gde je trebalo preplivati 2.2 km u prelepom jezeru, voziti bajk 120 km na jednom od najtežih i najatraktivnijih delova čuvenog Tour De France i na kraju trčati polumaraton na zahtevnoj stazi punoj off road segmenata i neprestanim uzbrdicama i nizbrdicama.
     
    Prateći moto kluba Jako ili nikako dva Vladimira, Srđan, Miloš i Danilo uspeli su da završe ovaj izazov za manje od 10 sati i na taj način ostvare cilj koji su sebi postavili pre nekoliko meseci kada su se dogovorili i započeli pripreme za ovaj poduhvat.
     
    – Momcima svaka čast a za budućnost ne bi trebalo da brinemo jer su i dva mlada TeKaTejca Petar i Aleksa Savić odradili kids Triathlon Alpe de Huez u konkurenciji mladih i triatlonaca petlića, poručuju iz Triatlon klub Tamiš.
     

    Jedna od najpopularnijih i najprestižnijih triatlonskih trka na dugim distancama Triathlon Alpe de Huez, Francuska održana je 28. jula

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]