• UEFI sumnjiva utakmica Železničar-Borac? Pančevci na raspolaganju za istragu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Prema pisanju medija Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”, obelodanio je koje se utakmice nalaze pod istragom UEFA .

    Kako mediji prenose, u pitanju su dve utakmice Prve lige Srbije, a Poledica tvrdi da su dešavanja sa mečeva Železničar Pančevo – Borac i Trajal – Jagodina “privukli pažnju” UEFA koja je već obavestila FSS.

    – Tačno je da smo dobili određene podatke od UEFA u vezi sa mogućim neregularnostima koji ukazuju na to da je došlo do narušavanja integriteta u pojedinim utamicama. Proces pred nadležnim organima FSS je u toku, trenutno ne možemo da otkrvamo više detalja. Javnost će ubrzo biti o svemu obaveštena, naveli su iz Fudbalskog saveza Srbije, a prenosi Blic.

    Železničar i Borac sastali su se početkom marta i Borac je slavio golom iz penala sa 1:0, a Meč Trajal – Jagodina je odigran 25. marta i domaćin je pobedio rezultatom 3:0 (1:0).

    Zoran Naunković, predsednik FK Železničar rekao nam je da je čuo za ove glasine.

    – FK Železničar stoji na raspolaganju svim organima koji će se baviti ovim slučajem. Nikada nismo učestvovali u nečasnim radnjama, niti imamo nameru. Mi se borimo na terenu. Nama je u interesu da se ovo što pre istraži, rekao je Naunković za portal 013info.

    S druge strane, list “Danas” je preneo svoja saznanja da je sumnjivo čak šest utakmica u poslednjih pet kola. Objavili su i spisak mečeva za koje imaju informacije da UEFA sumnja u njih.

    U pitanju su ove utakmice:

    • Mačva – Proleter 3:1 (7. mart, 26. kolo)
    • Mladost – Zlatibor 0:2 (3. mart, 25. kolo)
    • Rad – Radnik 2:0 (21. mart, 28. kolo)
    • Novi Pazar – Proleter 5:0 (21. mart, 28. kolo)
    • Mladost – Radnički Niš 4:1 (2. april, 29. kolo)
    • Rad – Vojvodina 2:0 (7. april, 30. kolo)
     

    Dodaje se da je to urađeno zbog zarade na kladioničarskim uplatama ili zbog uobičajenog poklanjanja bodova po sistemu “tri za tri”.

     

     

    Prema pisanju medija Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”, obelodanio je koje se utakmice nalaze pod istragom UEFA .

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]