Sport

Uspešan vikend za Streljačku družinu "Pančevo 1813"

Izvor: 
013info Pon, 05/12/2022 - 17:07 

 

 

Proteklog vikenda je u Zagrebu održan tradicionalni 46. Međunarodni turnir u streljaštvu ,,Mladost''. Na turniru se okupilo blizu 200 takmičara iz dvanaest zemalja, a među njima su nastupila i tri takmičara iz Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Aleksa Rakonjac je osvojio bronzanu medalju sa postignutih 624,1 krugova vazdušnom puškom u kategoriji juniora, a u finalu od osam najboljih seniora, osvojio je peto mesto.

Marko Ninković je takođe osvojio bronzanu medalju sa postignutih 553 krugova vazdušnim pištoljem u kategoriji juniora, a Velimir Ninković je zauzeo deseto mesto sa 538 krugova takođe vazdušnim pištoljem.

Nastupi na ovom takmičenju su bili odlična priprema za Internacionalno Prvenstvo Beograda koje je na programu već idućeg vikenda.

 

Liga pionira Vojvodine, 5.kolo

Proteklog vikenda je u Kikindi održano 5. kolo Lige pionira Vojvodine, u disciplinama vazdušnom puškom i pištoljem, na koje je nastupilo trinaest takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Ognjen Bunčić je osvojio zlatnu medalju u gađanju vazdušnim pištoljem, a ekipa pionira je osvojila prvo mesto.

Nastupili su još i Jovan Kondić, koji je sa 164 krugova osvojio bronzanu medalju i Oliver Zoraje koji je peti sa 110 krugova.

Ana Negovanović je osvojila peto mesto sa 113 krugova pištoljem, a puškom je postigla 160 krugova.

Ekipa pionirki puškom je osvojila šesto mesto, a nastupile su i mlade takmičarke Miona Milivojević sa 78 krugova, Elena Flora sa 81 krugova, Ivana Ančić sa 88 kruga i Ana Petković sa 99 krugova.

Ognjen Bunčić je vazdušnom puškom, sa 172  kruga, osvojio sedmo mesto, ali je i dalje na vrhu tabele pionira puškom .

Ekipa pionira puškom je osvojila sedmo mesto.

Nastupili su i Oliver Zoraje sa 134 kruga, Isak Sekač sa 122 kruga i najmlađi  Vukašin Šušić sa 82 kruga.

Ovim takmičenjem se i završava jesenja sezona, a takmičenja za pionire će biti nastavljena krajem januara u Vrbasu.
MarketingNajnovije vesti