• Vaterpolisti ‚‚Mladosti” 8. na memorijalu ‚‚Tomo Udovičić”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Porazima od ekipa ‚‚Cattaro-a” i ‚‚Barsenolete” pretposlednjeg i poslednjeg dana 5. Međunarodnog memorijala ‚‚Tomo Udovičić” vaterpolisti ‚‚Mladosti” su u konkurenciji 26 timova zauzeli 8. mesto. Pančevci su plasmanom među osam najboljih ekipa ujedno i najboljeplasirani tim iz Srbije.

    Prvo mesto, na vaterpolo turniru koji već pet godina okuplja najbolje evropske škole vaterpola, osvojio je domaćin i organizator memorijala, Vaterpolo klub ‚‚Jug”. Srebnu medalju osvojili su dvanaestogodišnjaci ‚‚Jadrana” iz Herceg Novog, dok je treće mesto pripalo ekipi ‚‚Arekija” iz Italije. Najbolji igrač turnira, koji se igra u sećanje na dugogodišnjeg trenera mlađih kategorija ‚‚Juga”, Toma Udovičića, je Domeniko Mutareljo iz ‚‚Arekija”, najbolji strelac turnira sa 19 golova je član ‚‚Barselone” Mark Vals Ferer, dok je pehar namenjen najboljem golmanu otišao u ruke golmana ‚‚Juga”, Ivana Jurišića.

    Na ovom prestižnom turniru Pančevci su pokazali da imaju kvalitet da se nose sa najboljim ekipama svog uzrasta na Starom kontinentu i još jednom su dokazali da se u Vaterpolo klubu ‚‚Mladost” odlično i stručno radi.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]