• Vaterpolisti ‚‚Mladosti“ do 12 godina prvaci Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Vaterpolisti ‚‚Mladosti“ postali su prvaci Srbije u kategoriji dečaka rođenih 2003. godine, na Prvenstvu koje je proteklog vikenda održano na beogradskoj ‚‚Banjici“. Predvođeni trenerom Slobodanom Stančulom dvanaestogodišnji Pančevci su finalni turnir završili sa tri pobede, bez poraza, a redom su savladali ‚‚Partizan“, ‚‚Beograd“ i ‚‚Crvenu zvezdu“. 

    Do finalnog turnira Prvenstva Srbije u Beogradu, ekipa ‚‚Mladosti“ je došla odličnim rezultatima na Prvenstvu Vojvodine, a onda su iznenadili mnoge i u prvom kolu završnog turnira savladali ekipu ‚‚Partizana“ na njihovom bazenu rezultatom 9:8. Da pobeda protiv ekipe koja ima najbolju školu vaterpola u našoj zemlji i koja redovno osvaja titule u svim mlađim uzrasnim kategorijama, nije slučajnost pokazali su sjajnim izdanjem u meču sa vaterpolistima ‚‚Beograda“, koje su savladali rezultatom 8:5, a zatim i pobedom protiv ‚‚Crvene zvezde“ rezultatom 7:4.

    ‚‚Mladost“ je finalni turnir završila na prvom mestu sa 9 osvojenih bodova, dok je drugo mesto pripalo ‚‚Crvenoj zvezdi“ sa 6 bodova, a treće ‚‚Partizanu“ koji je osvojio 3 boda. 

     

    Vaterpolisti ‚‚Mladosti“ postali su prvaci Srbije u kategoriji dečaka rođenih 2003. godine, na Prvenstvu koje je proteklog vikenda održano na beogradskoj ‚‚Banjici“. Predvođeni trenerom Slobodanom Stančulom dvanaestogodišnji Pančevci su finalni turnir završili sa tri pobede, bez poraza, a redom su savladali ‚‚Partizan“, ‚‚Beograd“ i ‚‚Crvenu zvezdu„. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]