• Veliki uspeh mladih pančevačkih boksera na Otvorenom prvenstvu Beograda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sedmoro takmičara Bokserskog kluba „Profesionalac“ iz Pančeva učestvovalo je na Otvorenom pojedinačnom prvenstvu Beograda u boksu koje je proteklog vikenda održano u SC „Žarkovo“ i svih sedmoro se plasiralo u finale. Mladi pančevački bokseri su iz finala izašli sa četiri zlatne i tri srebrne medalje, a Strahinja Samardžić je proglašen za najboljeg kadeta.

    Kadetkinja Tara Rikanović došla je do zlata.

    U finalu su trijumfovali i kadeti Stefan Novakov u kategoriji do 40 kilograma, Strahinja Samardžić u kategoriji do 50 kilograma i Marko Tankosić u kategoriji do 75 kilograma.

    Pionir Petar Samardžić u kategoriji do 45 kg osvojio je srebro, kao i kadeti Uroš Popović u kategoriji do 40 kilograma i Damian Bajić u kategoriji do 60 kilograma. 
     

    Bokserski klub „Profesionalac“ vrši upis dece od 10 do 14 godina u besplatnu školu boksa. Trenira se utorkom, sredom i petkom u Mašinskoj školi od 19.30 do 21 sat.

    Iz kluba napominju da su kod njih oprema i treninzi besplatni, a sve informacije možete dobiti putem telefona 060 488 38 15.

     

    Sedmoro takmičara Bokserskog kluba Profesionalac iz Pančeva učestvovalo je na Otvorenom pojedinačnom prvenstvu Beograda u boksu koje je proteklog vikenda održano u SC „Žarkovo“ i svih sedmoro se plasiralo u finale. Mladi pančevački bokseri su iz finala izašli sa četiri zlatne i tri srebrne medalje, a Strahinja Samardžić je proglašen za najboljeg kadeta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport