• Vida Medić i Milan Tomin pobednici 22. Pančevačkog triatlona

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Takmičarka pančevačkog Triatlon kluba ‚‚Tamiš” Vida Medić i Milan Tomin, član ‚‚Triogy racing team-a” iz Novog Sada pobedili su u elitnoj trci na ‚‚22. Pančevačkom triatlonu”. Kao i prethodnih godina triatlon u našem gradu je bio sprint dužine (750 m trčanja, 20 km vožnje bicikla, 5 km trčanja) i održan je kao prva od tri trke u okviru Kupa Srbije u sprint triatlonu. Učestvovalo je ukupno 89 takmičara u svim uzrasnim kategorijama, a pančevački takmičari su imali mnogo uspeha i u svim kategorijama osvojili bar jednu medalju.

    Triatlon klub ‚‚Tamiš” je tradicionalno, po 22. put organizovao triatlon trku, koju je i ovog puta, pored sjajnih izdanja takmičara, obeležila i odlična organizacija. Sve što je zavisilo od organizatora, članovi kluba, uprave i roditelji su se postarali da bude u najboljem redu, pa tako brojni gosti, koji iz godine u godinu, učestvuju na ovom takmičenju, iz Pančeva odlaze puni lepih utisaka.

    Što se same trke tiče, nju su obeležili sami takmičari, koji su vodili veliku borbu i svojim dobrim izdanjima ‚‚terali” konkurente da daju svoj maksimum. Iako je u elitnoj trci Novosađanin Milan Tomin trku zavšio sa više od minuta prednosti u odnosu na drugoplasiranog Petra Ivačkovića, člana TK ‚‚Tamiš”, znao je da ne sme da popusti nijednog momenta, jer je mladi Pančevac najbolji na trkačkoj deonici. Odlično izdanje na domaćem triatlonu imao je i Danilo Jovanović (TK ‚‚Tamiš”), koji je zauzeo treće mesto.

    U ženskoj konkurenciji Beograđanka u dresu ‚‚Tamiša” Vida Medić, vodila je borbu sa štopericom, jer danas nije imala odgovarajuću konkurenciju, pa je tako ubedljivo, uz odlično urađenu plivačku deonicu, zauzela prvo mesto.

    I veterani su u ne baš dobrim vremenskim uslovima (veoma toplo i vetrovito vreme) vodili veliku borbu, a kao pobednik je izašao Dejan Milivojević iz Triatlon kluba ‚‚Bor”.

    Kup Srbije u sprint triatlonu i odličan odziv takmičara sjajna je uvertira pred još jedno takmičenje koje će se održati u Pančevu. Triatlon klub ‚‚Tamiš” 28. juna ogranizovaće na istom mestu akvatlon (plivanje i trčanje), koje će ujedno biti i Prvenstvo Srbije u ovoj disciplini.

    Opširnije u ponedeljak…

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]