• VIDEO Kačarevci slave – fudbaleri u višem rangu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U revanš utakmici finala plej ofa Druge južnobanatske lige fudbaleri Jedinstva Stević pobedili su u Kačarevu Dolovo sa 3-0 (1-0).

    Pošto je u prvom meču bilo 1-1, Kačarevci su više nego ubedljivo izborili ulazak u Prvu južnobanatsku ligu.

    Dvostruki strelac bio je Bojan Ilić koji je zatresao mrežu gostiju u 11.i 55.minutu, dok je sve začinio Dejan Balnožan u 83.minutu i slavlje je moglo da počne. A bilo ga je i Kačarevci su znali uz trubače i verne navijače da proslave ulazak u viši rang takmičenja.

    Uspeh je još veći ako se zna da su ga izborili igrači koji žive u svom selu, jer mnogi drugi klubovi i ovom rangu takmičenja dovode i plaćaju igrače iz drugih mesta.

    Pokazalo se još jednom da je za dobar rezultat presudna dobra atmosfera u ekipi i klubu. To je u Jedinstvu predsednik kluba Nenad Šarenac prepoznao i uz trenera Simu Čučka priuštio je Kačarevcima sledeće godine igranje u Prvoj južnobanatskoj, a ko zna možda ambicije i porastu.

    Pobedu protiv Dolova izborili su: Lazović, Momčilović, Živaljević, Kljajić, Ivan Pešovski, Balnožan, Okuka, Stefan Pešovski, Ilić, Atanasov i Mladenović.

     

     


    U revanš utakmici finala plej ofa Druge južnobanatske lige fudbaleri Jedinstva Stević pobedili su u Kačarevu Dolovo sa 3-0 (1-0)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]