• ‚‚Želji“ bod na startu sezone

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovog vikenda počelo je takmičenje i u trećem rangu domaćih takmičenja – Srpskoj ligi. Jedini predstavnik Pančeva u ovoj ligi je, drugu sezonu u nizu, fudbalski klub ‚‚Železničar“. Pančevačka ‚‚dizelka“ u prvom kolu ovosezonskog nadmetanja igrala je u Temerinu protiv standardnog srpskoligaša – ekipe ‚‚Sloge“. 

    Prošle sezone ova dva tima su u međusobnom duelu po jednom slavili, svako na svom terenu, ali ovog puta su u mestu na jugu Bačke podelili bodove. Utakmica je završena rezultatom 1:1. Ovakav ishod je pozitivan iz ugla pančevačkog tima, koji je na startu prethodne sezone zabeležio tri uzastopna poraza na gostujućim terenima, a od 13 poraza u celom prvenstvu, čak 10 su pretrpeli van Pančeva. 

    U narednom kolu, 21. avgusta, ekipa ‚‚Železničara“ igra pred svojim navijačima protiv ekipe ‚‚Cementa“ iz Beočina. Susret na glavnom fudbalskom terenu Sportsko-rekreativnog centra ‚‚Mladost“ počinje u 17 časova. 

    T. M. 

    Ovog vikenda počelo je takmičenje i u trećem rangu domaćih takmičenja ˜– Srpskoj ligi. Jedini predstavnik Pančeva u ovoj ligi je, drugu sezonu u nizu, fudbalski klub ‚‚Železničar“. Pančevačka ‚‚dizelka“ u prvom kolu ovosezonskog nadmetanja igrala je u Temerinu protiv standardnog srpskoligaša – ekipe ‚‚Sloge“. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]