• Zlato u bench press-u za Barbaru Totaravaj iz pančevačkog Dinama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Takmičarka Kluba dizača tegova „Dinamo“ Pančevo Barbara Totaravaj osvojila je zlatnu medalju u disciplini bench press u konkurenciji juniorki do 72 kg težine na Prvenstvu Vojvodine u powerliftingu koje je održano u subotu, 17. oktobra u Bačkoj Palanci.

    Na prvenstvu Vojvodine nastupilo je preko 40 takmičara iz svih klubova Vojvodine, a organizator ovog takmičenja bio je klub disciplina snage „Majevica“ iz Bačke Palanke pod pokroviteljstvom powerlifting saveza Vojvodine.

    Na ovom prvenstvu glavni sudija bio je predsednik KDT „Dinamo“ Filip Vlajić.

    Naredno takmičenje koje očekuje takmičare Dinama je prvenstvo Srbije u olimpijskom dizanju tegova, koje se odrzava u Baču 24. oktobra.  Na ovom prvenstvu za Dinamo nastupiće tročlana ekipa koju čine Uroš Dašić, Miloš Obrenović i Filip Vlajić.

    Takmičarka Kluba dizača tegova „Dinamo“ Pančevo Barbara Totaravaj osvojila je zlatnu medalju u disciplini bench press u konkurenciji juniorki do 872 kg težine na Prvenstvu Vojvodine u powerliftingu koje je održano u subotu, 17. oktobra u Bačkoj Palanci.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]