• Zlato za Sofiju Karanović

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na 14. B turniru “BGD 2015″ u Železniku takmičarka Badminton kluba “Dinamo” Sofija Karanović osvojila je prvo mesto u pojedinačnoj konkurenciji, dok je u muškoj za ovaj pančevački klub bronzu osvojio Milorad Misimović.

    U finalu ovog turnira B serije koji organizuje BK “Beograd” Sofija Karanović je bila bolja od Ivone Pavlović, članice BK “Beograd”. U veoma jakoj muškoj konkurenciji Misimović je u polufinalnom meču izgubio od Dušana Milivojevića, osvajača turnira, pa je morao da se zadovolji trećim mestom. I treći takmičar “Dinama” na 14. B turniru, Nemet Aron odigrao je odlično, ali se voljom žreba u osmini finala sastao sa igračem BK “Fanatik” iz Vršca, Andrejem Šafarikom. Izgubio je posle velike borbe od takmičara koji je kasnije osvojio srebrnu medalju.

    Uspesi takmičara “Dinama” raduju i njihovog trenera Gorana Jelesijevića.

    – Veoma sam zadovoljan prikazanom igrom svojih igrača, odnosom prema protivnicima i njihovim zalaganjem na terenu. Kvalitet takmičara na ovom turniru je bio na zavidnom nivou, pa će osvojene medalje i dobri rezultati biti pravi podstrek u narednom periodu. Očekuje nas veliki broj turnira i naporan nastavak sezone tokom kojeg se nadam da ćemo nastaviti da potvrđujemo dobre rezultate koje postižemo, istakao je prvi strateg “Dinama”.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport