bankar Foto: pixabay
Srbija

AIK Banka proglašena za banku godine u Srbiji

Izvor: 
RTV/Tanjug Čet, 02/12/2021 - 19:59Nakon što je proglašena za najbolju digitalnu banku za potrošače u Srbiji, od strane časopisa Global Finance, i za najbolju komercijalnu banku od strane časopisa International Banker, AIK Banka kraj godine dočekuje bogatija za još jedno internacionalno priznanje, jer je The Banker, jedan od najuglednijih svetskih magazina i deo Financial Times medijske grupe, proglasio Bankom godine u Srbiji za 2021. godinu, saopštila je ova banka.

Prestižna nagrada je i zvanična potvrda inovativnosti i visokog kvaliteta usluga koje banka pruža svojim klijentima, ali i izuzetnih finansijskih rezultata koji su ostvareni, navodi se u saopštenju.

Predsednica Izvršnog odbora AIK Banke Jelena Galić je izjavila da su u banci ponosni na činjenicu da je jedan od najistaknutijih međunarodnih magazina iz oblasti bankarstva i finansija prepoznao AIK Banku kao vodeću banku u Srbiji.

"Sa tradicijom dugom skoro pola veka, AIK Banka je danas moderna, odgovorna i inovativna finansijska institucija posvećena pružanju najkvalitetnijeg korisničkog iskustva svojim klijentima kroz vrhunsku uslugu i proizvode prilagođene njihovim potrebama", rekla je ona.

Dodala je da je ova važna nagrada još jedno priznanje za njena postignuća i snažan podstrek za dalji razvoj.

 
MarketingNajnovije vesti