• BEOGRAD: Demonstranti na stepenicama skupštine (LIVE)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Oko 200 demonstranata oborilo je ogradu ispred skupštine i jedan grupa je već na stepenicama parlamenta. Policija koja u prvom momentu nije reagovala, sada interveniše.

    Čuju se pretnje novinarima i fotoreporterima:  “Nemojte da nas snimate, polomićemo vam fotoaparate i kamere”.

    Reporterka N1 javlja da su ranije tri osobe privedene kod skupštine. Privedeni su kroz Dom narodne skupštine odvedeni u policijsku maricu i odvezeni.

    U gradovima širom Srbije četvrti dan zaredom počeli su protesti. Građani se okupljaju u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Nišu, Leskovcu, Pirotu i Vranju nezadovoljni aktuelnom političkom i epidemiološkom situacijom u zemlji. Prva dva dana protesta obeležila je brutalna primena sile nad demonstrantima, suzavac i topovski udari, nasilni ulazak u skupštinu, napadi na novinare, kao i sukobi građana sa grupom huligana koji su opstuirali proteste. Građani su sinoć mirno protestovali sedeći na ulicama i trotoarima, a moto protesta je bio „Sedi, ne nasedaj“

    Oko 200 demonstranata oborilo je ogradu ispred skupštine i jedan grupa je već na stepenicama parlamenta. Policija, a ni obezbeđenje ne reaguje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Poskupeli i benzin i dizel

    U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 190 dinara po litru, navodi […]