Riblja čorba na kiši, Beer Fest
Srbija

BORA ČORBA DEMANTUJE GLASINE DA BOLUJE OD RAKA: Spremamo veliku turneju

Izvor: 
Novosti Ned, 20/10/2019 - 10:01

Frontmen „Riblje čorbe", Bora Đorđević oglasio se povodom navoda da boluje od raka prostate i da uskoro kreće na lečenje, vesti koju su preneli mnogi mediji širom zemlje i regiona.

 

- Bora je tek nedavno saznao da je bolestan. Jedino rešenje je operacija – naveo je, između ostalog, neimenovani izvor časopisa  „Svet" koji je prvi objavio ovu vest.

Đorđević se, u kratkom saopštenju, osvrnuo i na druge navode u pomenutom članku. 

- „Riblja čorba“ nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup. Naprotiv, već 7. decembra smo u Minhenu, a u pripremi je i velika turneja. Zakazuju se datumi i za njen američki deo. Vest o otkazivanju koncerata je zlonamerna, s tendencijom da nam obezvredi izuzetan album „Da tebe nije“, i unese nesigurnost u naše fanove i obeshrabri organizatore, naglasio je Đorđević.

Bora je nastavio:

- Takođe je zlonamerno napisano da tražimo nekakve pare. Hvala onima koji su ponudili novčanu pomoć, ali novac nam nije potreban. Svi u bendu smo osigurani.

Na kraju, Đorđević je istakao:

- Nisam teško bolestan, što se i videlo na više nego uspešnoj letnjoj turneji u 25 gradova, a naročito na poslednja dva – 13. septembra u Ljubljani i 5. oktobra u Beču. Sviramo i pevamo bolje nego ikad. Verujemo da su ovakve dezinformacije pokušaj sabotaže nekih loših ljudi. U ime „Riblje čorbe“, Bora Đorđević.
MarketingNajnovije vesti