Ana Brnabić
Srbija

Brnabić: Doktor Nestorović se povukao zbog pritiska i strašnih uvreda

Izvor: 
FoNet Pet, 07/08/2020 - 10:36Komentarišući apel lekara za smenu Kriznog štaba, premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je "na ponudu da se sastane sa njihovim predstavnicima dobila odgovor da treba da razgovara sa svakim od 2.800 potpisnika pojedinačno". 
 
"To dovoljno pokazuje ozbiljnost tog apela. Kad nemaju predstavnike, ne znam ko piše te odgovore", navela je, dodajući da bi joj za razgovor sa 2.800 ljudi trebalo šest meseci.
 
Brnabić je poručila da je "spremna za razgovor sa bilo kim, zato što je sigurna u ono što Vlada radi", kao i da je "izuzetno zadovoljna radom Kriznog štaba".
 
Upitana šta je sa članom Kriznog štaba Branimirom Nestorovićem, ona je rekla da se "doktor povukao, jer je postojao lični pritisak na njega, kao i strašne uvrede".
 
Kako je navela, danas ima sastanak sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem i stručnim delom Kriznog štaba, da bi se video predlog koji je sačinilo Ministarstvo o tome kako će se odvijati nastava.
 
"Moja je namera da preko vikenda radim na tome i u ponedeljak ili utorak ćemo da izađemo sa predlogom", objasnila je premijerka.MarketingNajnovije vesti