Droga u tegli Nutele Foto: Uprava carina
Srbija

Carinici našli drogu u tegli nutele i donjem vešu putnika (FOTO)

Izvor: 
013info Pon, 29/06/2020 - 15:50Carinici su na Gradini pronašli zamotuljke marihuane u - nuteli.
Prekršaj je otkriven kada je 27. juna na izlazu iz zemlje za kontrolu pristigao mercedes nemačkih registarskih oznaka, kojim su ka svojoj zemlji putovala dvojica turskih državljana.
 
Bez obzir na to što su i 40-godišnji vozač i njegov saputnik tvrdili da nemaju ništa za prijavljivanje, carinici su u saradnji sa policijom ipak odlučili da detaljno pregledaju njihov prtljag.
 
U torbi sa hranom koja se nalazila među ostalim torbama i koferima u prtljažniku bile su i četiri tegle nutele. Carinik je prilikom pregleda uočio da na jednoj od njih ispod poklopca nedostaje aluminijumska folija, odnosno, da je tegla otvarana, iako je delovalo da je do vrha puna.
 
Sumnja da se u njoj nalazi još nešto ispostavila se kao opravdana, jer su iz eurokrema izvađene dve kesice u kojima je bilo nešto više od 50 grama marihuane.
 
Droga u tegli Nutele
Foto: Uprava carina
nutela_3.jpg

 

 
Istog dana je, takođe na izlaznoj strani, prilikom detaljnog pregleda automobila BMW kojim je putovalo troje Holanđana, turskog i grčkog porekla, kod 35-godišnjeg suvozača u donjem vešu pronađen grumen hašiša i dve narandžaste tablete sa logotipom Tesla, za koje se pretpostavlja da je reč o ekstaziju.
 
 

Droga
Foto: Uprava carina
5ef9e37b407d0-droga_nutela_2.jpg

 

 
Narednog dana posle ponoći je za detaljan pregled na ulaznoj strani Gradine izdvojen BMW engleskih registarskih oznaka kojim su putovala trojica Britanaca turskog porekla. Ovoga puta je kesica marihuane pronađena u naslonu za ruke na zadnjem sedištu njihovog automobila, navode u Upravi carina.
 
 

Droga
Foto: Uprava carina
tablete_ekstazija_otkrivene_u_donjem_vesu_putnika_na_gradini_27_06_2020.jpg

 
MarketingNajnovije vesti