Foto: Zoran Kompar
Srbija

Dan za limunadu za Svratište u subotu i u Coffee shop-u u Pančevu

Izvor: 
N1/Beta/013info Pon, 19/07/2021 - 18:02U subotu, 24. jula, u Coffee Shop CENTRAL u Pančevu i još 32 ugostiteljska iz Beograda i Vršca, u saradnji sa Centrom za integraciju mladih, organizovaće "Dan za limunadu za Svratište", kada će prihod od prodate limunade biti dat Svratištu za decu, za kupovinu školskog pribora i pripremu dece za školsku godinu.

U Svratištu će u narednoj školskoj godini biti više od 250 školske dece kojima je potrebno sve, kao i svakom drugom đaku, a to se bez te akcije ne bi moglo kupiti, objasnio je u saopštenju Centar za integraciju mladih.

„Dan za limunadu za Svratište“ podržala su 33 lokala u Beogradu, Vršcu i Pančevu: Meduza, Franš restoran, Bagel Bejgl, Kafe bar 16, Sunset 1999, Madera, Kafe Šupa, Poslastičarnica DJ, Monument, Liga pub, Crna ovca, Gavez klub, Kultura Bar, Supermarket deli, Papagaj & Biblioteka, Heritage Rooftop Gastro Bar, hotel Heritage (9. sprat), Barrel house Belgrade, Blaznavac, Pivodrom, Loznička 11, Majstor i Margarita, Vilidž bar, Bookastore, Way cup, Max Caffe u Vršcu i Coffee Shop CENTRAL u Pančevu.

 
MarketingNajnovije vesti