Novosadski saja Foto: Mister No
Srbija

Danas počinje Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Izvor: 
021 Sub, 18/09/2021 - 07:36


Poljoprivredni sajam, 88. po redu, biće otvoren danas, 18. septembra u Novom Sadu.

Sajam će se održati uz dozvolu Kriznog štaba i poštovanje epidemioloških mera.

Na njemu će u narednih sedam dana nastupiti izlagači iz 17 zemalja.

 
Na otvorenim i zatvorenim sajamskim prostorima, u istom terminu, biće održani i 53. Međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije, piše 021.rs.
 
Uz predstavnike Češke Republike, koja je zemlja partner 88. Poljoprivrednog sajma, nastupiće i izlagači iz Italije, Holandije, Mađarske, Španije, Rusije i drugih država.
 
Predstojeće sajamske manifestacije moći će da posete vakcinisane i nevakcinisane osobe. Vakcinisani će prilikom ulaska pokazivati digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o vakcinaciji a oni koji nisu vakcinisani moći će da uđu u krug sajma uz potvrdu o preležanom kovidu, negativan PCR test ili negativan antigenski test.
 
Novosadski sajam obezbedio je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, brze antigenske testove koji su uračunati u cenu ulaznice. Testiranje će biti obavljeno prilikom ulaska u sajamski krug a ta procedura neće trajati duže od deset minuta.
 
Kapije Novosadskog sajma biće otvorene od 18. do 24. septembra od 9 do 19 časova. 
 
Pojedinačne ulaznice koštaju 600 dinara, a kolektivne 400 dinara. Za penzionere, decu od sedam do 12 godina, kao i za đake i studente u kolektivnim posetama karta košta 250 dinara.
 
Ceo program Sajma možete pogledati OVDE.
 
 MarketingNajnovije vesti