• Do kraja godine 800 novih bicikala za poštare

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    JP „Pošta Srbije”, kompanija sa najvećom nacionalnom biciklističkom mrežom, podržalo je Evropsko prvenstvo u planinskom biciklizmu, koje je večeras svečano otvoreno u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Svečanom otvaranju prisustvovao je i v.d. direktora Pošte Srbije, Zoran Đorđević, koji je ovom prilikom najavio i nabavku novih bicikala za dostavu pošiljaka.

    „Pošta Srbije ima najveću organizovanu biciklističku mrežu u zemlji koja se koristi za dostavu pošiljaka, pretežno u Vojvodini. Zato je jedan od naših prioriteta da poštansku mrežu do kraja godine unapredimo i osavremenimo nabavkom blizu 800 novih najsavremenijih bicikala, na standardni i električni pogon, čime ćemo našim poštarima obezbediti bolje uslove za rad, a korisnicima kvalitetniju uslugu. Istovremeno, potenciranjem ekoloških načina dostave, čuvamo i brinemo o životnoj sredini na dobrobit svih građana. Takođe, Pošta Srbije kao društveno- odgovorna kompanija podržava razvoj sporta i inicijative kojima se unapređuje svest o dobrobiti fizičke aktivnosti i promovišu zdravi stilovi života. Biciklizam, kao sport za sve generacije i aktivnost koja povezuje građane naše zemlje kroz mrežu Pošte Srbije, ima za nas poseban značaj”, izjavio je Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije.

    Evropsko prvenstvo u planinskom biciklizmu trajaće do 15. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Srbija je prva zemlja u istoriji koja ga organizuje u regionu, uz pomoć, između ostalih, i Pošte Srbije, kao jednog od zvaničnih sponzora.

     

    JP „Pošta Srbije”, kompanija sa najvećom nacionalnom biciklističkom mrežom, podržalo je Evropsko prvenstvo u planinskom biciklizmu, koje je večeras svečano otvoreno u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrđavi. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija