• Dobitnice stanova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ potpisale ugovore

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dobitnice stanova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ Dragana Slamarski i Senka Jovanović potpisale su u Vladi Srbije ugovore o svojim novim stambenim prostorima. 

    U drugom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ stanove su dobile Dragana Slamarski i Senka Jovanović.

    Ministar finansija Siniša Mali čestitao im je na stanovima, zahvalio što su učestvovale i pozvao ih, kao i sve druge građane Srbije, da nastave da učestvuju u nagradnoj igri u kojoj se skeniraju QR kodovi sa fiskalnih računa.

    Podsetio je građane da nova fiskalizacija podrazumeva novi QR kod i nove fiskalne račune, i da mobilnim telefonom u trenutku kupovine mogu da provere ispravnost kod i računa.

    „Tako se borimo zajednički protiv sive ekonomije. Svaki dinar koji ode u sivu ekonomiju je dinar manje za budžet, naše auto-puteve, bolnice, škole, povećanje plata i penzija“, poručio je Mali.

    Dodao je da su do sada građani učestovali sa 70 miliona računa, te da je trenutno preko 765.000 registrovanih učesnika, a ti brojevi se iz dana u dan povećavaju.

    „Raste i svest građana Srbije da zajedno gradimo lepšu, bolju i uspešniju Srbiju“, rekao je Mali.

    Dobitnica Dragana Slamarski iz Uljme kod Vršca rekla je da je presrećna i uzbuđena, te da će stan u Beogradu umnogome promeniti njen život.

    „Pošto nisam zaposlena, to je novi početak za mene, možda ću da se preselim u Beograd, pa da nađem i posao“, rekla je ona.

    Senka Jovanović je rekla da je to što je dobila stan dokaz da se čuda dešavaju.

    „Presrećna sam, to je divan početak godine. Igraću i dalje. Ja sam to inače igrala za ćerku, ona je podstanar, pa će stan ona i dobiti“, rekla je Senka Jovanović.

    Dobitnice stanova došle su u Vladu Srbije sa članovima porodica, a dokumenta su potpisivali direktori Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić i Građevinske direkcije Srbije koja je stanove izgradila Boris Bjelica.

    Dobitnice stanova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ Dragana Slamarski i Senka Jovanović potpisale su u Vladi Srbije ugovore o svojim novim stambenim prostorima. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Strip u fokusu – D.I.Y. Strip Fest u Parobrodu

    U subotu 20. aprila, u Ustanovi kulture "Parobrod" u Beogradu od 11 do 19 časova, biće održan jedinstveni događaj - D.I.Y. Strip Fest. Ovaj bazar slavi domaći nezavisni strip i pruža […]