Foto: MUP Srbije
Srbija

Dodeljeni stanovi bezbednjacima u Kragujevcu

Izvor: 
013info Pet, 06/08/2021 - 11:22Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin dodelio je danas u Kragujevcu  ključeve novoizgrađenih stanova pripadnicima službi bezbednosti i istakao da bez moćne vojske, efikasne policije, organizovane Bezbednosno-informativne agencije i vladavine prava nema uspešne Srbije, saopštio je MUP.

 „Kada vidite jedan od ovih stanova, vi ne vidite nekakvu građevinsku konstrukciju, već nadu. Svaki ovaj stan je nada da ćemo živeti dugo, uspešno, u miru i da će nam se ovde rađati deca“, rekao je ministar Vulin.

Dodao je da su ovi stanovi način da se propadnicima snaga bezbednosti pokaže koliko je državi stalo do njih, do stabilne, mirne i sigurne Srbije.

„Što vi koji činite bezbednosni sistem Republike Srbije budete mirniji, sigurniji, više ćete biti posvećeni svom radu. Srbija će biti uspešnija, mirnija, sigurnija. Samo snažna zemlja, koja je u stanju sebe da brani može da kaže da će se razvijati i biti sigurna, a bez vas to ne bi bilo moguće“, naglasio je ministar Vulin.

 
MarketingNajnovije vesti