• Đoković ipak na spisku za Australijan open

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se na listi prijavljenih igrača za Australijan open.

    Iako Đoković nije želeo da otkrije da li je primio vakcinu protiv korona virusa, koju su organizatori najavili kao uslov za nastup na ovom takmičenju, on je zvanično prijavljen za ovaj turnir.

    Dan ranije objavljena je lista tenisera koji će od 1. do 9. januara na ATP kupu takođe u Australiji predvoditi Srbiju, a među takođe se našao Đoković.
     
    Iako je prijavljen za turnir na kome će pokušati da dođe do svog jubilarnog 10. trofeja na takmičenju i rekordne 21. grend slem titule, ova lista je do početka samog turnira podložna izmenama.
     
    Na listi prijavljenih teniserki su prva igračica sveta Ešli Barti kao i sve ostale devojke iz Top 10. Tu je i aktuelna šampionka Naomi Osaka, kao i Sofija Kenin koja je bila najbolja 2020. Na spisku od 39 imena nema Serene Vilijams.
     
    Turnir u Australiji počeće 17. januara, a titulu u muškoj konkurenciji, pod uslovom da nastupi, braniće upravo Đoković.
     

    Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se na listi prijavljenih igrača za Australijan open.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]