• Đoković može na Rolan Garos bez vakcine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pošto je Francuska odlučila da napravi izmene u zakonu vezanom za vakcinaciju, Novak Đoković će imati pravo da nastupi na Rolan Garosu.

     

    On je nedavno naveo da je nevakcinisan, ali je isto tako krajem decembra preležao koronavirus.

    Ljudi koji su u poslednjih šest meseci preležali koronavirus mogu da neometano cirkulišu Francuskom, pa će tako najbolji teniser sveta imati pravo nastupa ukoliko ne bude drugih izmena.

    Podsetimo, turnir u Francuskoj počinje 22. maja, a završava se 5. juna, a Đoković je 16. decembra dobio pozitivan test na koronavirus, a 22. decembra negativan.

     

     

    Francuska je izmenila pravila vezana za društvene aktivnosti, što znači da Novak Đoković može bez vakcine na Rolan Garos.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]