• Donirali Junajted grupa, mlekara „Šabac“, Mccann…

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    United Grupa, koja posluje u sedam zemalja u regionu, za borbu sa korona virusom doniraće medicinsku opremu i novac u vrednosti od tri miliona dolara, od čega je za Srbiju namenjeno milion dolara.

    Pored novčane donacije od 220.000 dolara, United grupa, u okviru koje posluje SBB, Telemach, United Media,naručila je 8.800 najkvalitetnijih kompleta testova za virus, 11 medicinskih ventilatora (hirurških respiratora), 250.000 maski, 440 toplomera i 7.000 zaštitnih naočara u vrednosti od 800.000 dolara, saopštila je United Grupa.

    Iz ove kompanije poručuju da žele da pomognu da svi zajedno što pre prebrodimo jednu od najvećih svetskih zdravstvenih kriza, kao i da medicinskim radnicima olakšaju obavljanje posla, a građanima omoguće dodatnu sigurnost.

    I mlekara „Šabac“ odlučila je da iz budžeta namenjenog za promociju novih proizvoda – voćnih jogurta, svih 100. 000 evra, uloži u donacije, u želji da pomogne najugroženijima usled pandemije virusa Covid-19/

    U saopštenju mlekare „Šabac“, direktorka Marketinga Ivana Stevanović izjavila je da je u toku podela i 270 poklon paketa za zaposlene na Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, kao i 100 poklon paketa za penzionere.

    Dodala je da je mlekara do sada donirala 8.000 litara dugotrajnog i Poppy čokoladnog mleka, kao i više od 10 tona ABT jogurta, voćnih jogurta, A La kajmaka, Mediteraneo sira, morske soli i Sirka mlečnog namaza.

    Mlekara “Šabac” je angažovala i firmu iz tog grada da uslužno proizvede 10. 000 maski za lice koje će se donirati za Vojsku Srbije.

    Mccann Grupa je donirala sredstva za nabavku pet respiratora za zdravstvene ustanove u Srbiji, a njen osnivač Srđan Šaper ističe da je u ovim teškim trenucima potrebna podrška i solidarnost, kako bi svi zajedno pobedili, saopšteno je iz te kompanije.

     

     

    United Grupa, koja posluje u sedam zemalja u regionu, za borbu sa korona virusom doniraće medicinsku opremu i novac u vrednosti od tri miliona dolara, od čega je za Srbiju namenjeno milion dolara.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]