Foto: DS
Srbija

DS: Milovanović na sigurnom, pravosuđe će pokazati da li državom upravljaju institucije ili organizovani kriminal

Izvor: 
013info Pon, 29/11/2021 - 12:35Zajedno sa demokratama, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, došao je  danas da pruži podršku Draganu Milovanoviću Crnom, hrabrom Šapčaninu koji je zaustavio bager koji je krenuo na građane okupljene na protestu, i dočekao Milovanovića kada je pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

"Za nas u Demokratskoj stranci nema ničeg važnijeg od solidarnosti i borbe za javni interes. Branićemo svakog čoveka koji se nađe na udaru režima, baš kao što smo prethodnih dana bili tu za Dragana Milovanovića, i nećemo odustati sve dok se zajedno sa građanima ne izborimo za to da živimo u normalnoj državi gde policija štiti građane i hapsi kriminalce," izjavio je Zoran Lutovac.

Da podsetimo, policija se u subotu povukla u dogovoru sa kriminalcima i već je jasno da policija ne štiti građane ove države i ne radi ono zbog čega postoji, saopštava DS.

"Sada je na potezu pravosuđe. Videćemo da li pravosudne institucije postoje u ovoj državi, ili su u funkciji organizovanog kriminala. Insistiramo na procesuiranju onih koji su naredili policiji da se povuče i na privođenju i krivičnim prijavama vozača bagera i maskiranih huligana koji su tukli građane. Ako se to ne desi, biće potpuno jasno da ovde više nema države, već da mafija u potpunosti odlučuje o našoj sudbini," zaključio je Lutovac.
MarketingNajnovije vesti