demokratska stranka
Srbija

DS: Vučić je organizator ultradesničarskog skupa

Izvor: 
013info Pon, 29/08/2022 - 13:53Demokratska stranka zahteva od režima da pod hitno prestane sa širenjem straha kako bi zamaskirao nepopularne odluke koje mora da donese. Od mafijaškog režima u Srbiji već smo navikli na propagandu i obmanu građana, na sve nečasno što se može raditi u politici, saopšteno je iz Demokratske stranke.

 

- Poslednjih nedelja režimski spinovi i prevare su otišli toliko daleko da prete da potpuno destabilizuju društvo koje je sistematski uništavano punu deceniju. Plašenje sukobima i ratovima je posebno učestalo poslednjih nekoliko nedelja, a beskrupuloznost režima u ostvarivanju političkih ciljeva, ili bolje rečeno preuzetih obaveza, je na vrhuncu nakon organizovanja jučerašnjeg ultradesničarskog skupa. Osim što širi strah kod građana Srbije, Vučić organizovanim predstavama pokušava da se  i međunarodnoj javnosti predstavi kao jedini političar koji može da očuva mir u regionu. Istina je da se Vučić igra sa vatrom zloupotrebljavajući emocije građana koji su nacionalno orijentisani. Širenje mržnje prema bilo kojoj društvenoj grupi ne sme i ne može biti rađeno u svrhu očuvanja stabilnosti, što jeste plan čoveka koji propagandom, korupcijom i kriminalom  kontroliše sva društvena zbivanja u Srbiji, kaže se u saopštenju DS-a.

 

Oni upozoravaju Vučića, ali i čitavu javnost da je način na koji se kreira javno mnjenje u društvu izuzetno opasan i da može dovesti do katastrofalnih posledica.

- Građani Srbije ne zaslužuju tretman u kom se konstantno zastrašuju, dele, huškaju jedni na druge. Uzrok katastrofalnog stanja u državi je mafijaški režim koji više od deset godina odlučuje o našim sudbinama i zbog toga je prioritetan nacionalni interes smena takve vlasti, saopštava DS.

 

 
MarketingNajnovije vesti