• Er Srbija obnovila saobraćaj, odleteo avion za Cirih

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Er Srbija je danas obnovila komercijalni putnički saobraćaj, a prvi avion za Cirih ispratila je potpredsednica vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović.
     
    Na prvom komercijalnom letu Er Srbije, posle ukidanja vanrednog stanja, za Cirih su sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ krenula 33 putnika, koji su morali da imaju zaštitnu opremu i u avionu su sedeli tako da budu dovoljno udaljeni jedni od drugih.
     
    Mihajlović je uoči poletanja na beogradskom aerodromu ušla u avion i pozdravila posadu i putnike.
     
    Er Srbija će, pored tog leta za Cirih u 7:20 časova, poleteti danas iz Beograda i za Frankfurt u 17 časova.
     
    Na beogradskom aerodromu zaposleni su dočekali putnike poštujući mere za suzbijanje korona virusa, a osim maski i rukavica, imali su i vizire.
     
    Srpski avio-prevoznik će u nedelju leteti i za London i Beč.
     
    Er Srbija je najavila da će u periodu od 21. maja do 14. juna organizovati ograničen broj letova do Londona (Hitrou), Frankfurta, Ciriha i Beča.
     
    Nacionalna avio-kompanija počeće u poslednjoj nedelji maja postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u regionu. Planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane 29. maja, a da zatim tokom prve dve nedelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja.
     

    Er Srbija je danas obnovila komercijalni putnički saobraćaj, a prvi avion za Cirih ispratila je potpredsednica vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]