• Er Srbija od 9. novembra ponovo leti za Moskvu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Er Srbija će 9. novembra, letom JU 0652 na relaciji Beograd – Moskva, ponovo uspostaviti vazdušnu vezu sa Ruskom Federacijom.

    Planirano je da nacionalna avio-kompanija ka glavnom gradu Rusije iz Beograda saobraća dva puta nedeljno, ponedeljkom u 13:50 i petkom u 7:30 časova, saopštila je srpska nacionalna avio-kompanija.

    Poslednji let između srpske i ruske prestonice, pre privremene obustave avio-saobraćaja usled pandemije korona virusa, obavljen je 18. marta.

    Avio-karte za Moskvu putnicima su već dostupne na sajtu nacionalnog avio-prevoznika, navedeno je u saopštenju.

    „Raduje nas što vraćamo još jednu destinaciju u našu mrežu, omogućavajući direktnu povezanost Rusije i Beograda. Imajući u vidu da Rusija predstavlja veliko i značajno tržište, Moskva je veoma važna destinacija za naše putnike, za Srbiju, ali i ceo region,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

    Za letove ponedeljkom, putnicima Er Srbije su do Moskve, preko Beograda, obezbeđene dobre konekcije iz Amsterdama, Kopenhagena, Ljubljane, Osla, Pariza, Podgorice, Beča, Ciriha i Zagreba, saopšteno je.

    Osim toga, iz nacionalnog avio-prevoznika navode da će Er Srbija od 8. novembra za letove između Beograda i Berlina koristiti novi aerodrom Berlin Brandenburg (BER), umesto aerodroma Berlin Tegel (TXL) na koji trenutno sleću njihovi avioni.

    Otvaranje međunarodnog aerodroma Berlin Brandenburg „Vili Brant“ planirano je za 31. oktobar. Nova vazdušna luka koja se nalazi 18 kilometara jugoistočno od centra Berlina zameniće aerodrome Šenefeld i Tegel kao jedinstveni komercijalni aerodrom koji opslužuje glavni grad Nemačke i pokrajinu Brandenburg.

    Er Srbija je letove za Berlin ponovo uspostavila 16. juna, nakon privremene obustave avio-saobraćaja usled pandemije korona virusa. Nacionalni avio-prevoznik između srpske i nemačke prestonice trenutno saobraća četiri puta nedeljno, navedno je u saopštenju.

    Er Srbija će 9. novembra, letom JU 0652 na relaciji Beograd – Moskva, ponovo uspostaviti vazdušnu vezu sa Ruskom Federacijom.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]