• Fiat: Krenula kampanja staro za novo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kompanija Fiat Krajsler automobili (FCA) pokrenula je danas kampanju „Fiat restart“, pa će tokom narednih mesec dana građanima Srbije omogućiti ekonomske pogodnosti za recikliranje automobila i zamenu „staro za novo“ Fiat vozilo.

    „Svi koji su zainteresovani za kupovinu novog vozila mogu svoj stari da dovezu u naše prodajno servisne objekte, gde mogu ili da dobiju procenu automobila pa da im to uđe kao osnova za kupovinu novog, odnosno mogu da recikliraju svoj stari automobili ako žele. U svakom slučaju dobiće bonus od FCA u iznosu od 2,2 hiljade evra za kupovinu novog automobila Fiat 500 L sa kros ili sportskom opremom“, rekao je komercijalni direktor FCA Igor Ševo.
     
    Kako je objasnio, akcija je podrška prodaji, ali i zelenijoj i čistijoj okolini svuda oko nas. „Do sada smo reciklirali oko 14.000 starih vozila i prodali novih Fiata od 2010. godine“, rekao je.
     
    U osam meseci ove godine tržište automobila niže je za 26 procenata, dok je kod lakih komercijalnih vozila pad od 35 odsto, kažu u FCA. „Fiat restart“ je akcija podrške tržištu koje poslednjih meseci pokazuje nešto bolje rezultate.
     
    „Na tržištu je evidentno da su poslednja tri meseca – meseci oporavka, prodaja je na -7 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. Svakog sledećeg meseca nadamo se da će razmak između prošle i ove godine biti sve niži i da ćemo moći da uđemo u neke stabilnije vode što se tiče planiranja“, kazao je Ševo.
     
    FCA je saopštio i da „Fiat restart“ akcija u ovih mesec dana važi i za Fiat profesional, Džip i Alfa Romeo modele.

    Kompanija Fiat Krajsler automobili (FCA) pokrenula je danas kampanju Fiat restart, pa će tokom narednih mesec dana građanima Srbije omogućiti ekonomske pogodnosti za recikliranje automobila i zamenu „staro za novo“ Fiat vozilo.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]