• FOTO “RASKOŠNA LEPOTA” Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa “Naša najlepša Srbija”, a reč je o fotografiji Srebrnog jezera čiji je autor Srđan Ristić.

    Na Instagram nalogu Buducnostsrbijeav navedeno je da će od danas pobedničke fotografije biti objavljivane subotom, kako bi građani “prvi dan vikenda otpočeli uživajući u lepoti krajolika Srbije”.

    – Ove nedelje, vodimo vas do Srebrnog jezera, koje nam je na poseban način otkrilo svoju raskošnu lepotu u suton, majstorski zabeležen oštrim okom Srđana Ristića. Sve čestitke Srđanu na izuzetnoj fotografiji, a mi sa nestrpljenjem čekamo još fotografija naše ponosne, prelepe zemlje – napisao je Vučić na Instagramu.

     

     

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa “Naša najlepša Srbija”, a reč je o fotografiji Srebrnog jezera čiji je autor Srđan Ristić

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]