• Generalni sekretar predsednika Srbije potvrdio kada će biti izbori

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Generalni sekretar predsednika Srbije Aleksandra Vučića,Nikola Selaković,  potvrdio je da će lokalni i parlamentarni izbori biti održani 26. aprila.

    Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izrazio je uverenje da će građani potvrditi apsolutni legitimitet izbora i kaže da iskustva onih koji su bojkotovali ranije izbore govore da se sada kaju.

    On je gostujući na Prva tv rekao da svako ko se ozbiljno bavi politikom zna da su izbori prilika da se izmeri poverenje građana u pojedince, u ideje i programe koji se nude.

    Za njega je, kaže, neozbiljno da određeni predstavnici opozicije konkurišu svojim idejama i političkim delovanjem pričom da eventualno sutra vode državu a ne žele da građanima daju čak ni priliku da o tome odlučuju na izborima.

    „To je već pitanje za pojedince koji tako shvataju politiku. Za mene je to neozbiljno i neodgovorno“, rekao je Selaković.

    Naveo je i da snižavanje cenzusa sa pet na tri odsto omogućuje da se demokratija sa ulice vrati u parlament, baš ono o čemu je govorio predsednik Aleksandar Vučić.

    Smatra da je neozbiljno pripremati se za izbore mesec i po dana ili dva meseca pred izbore, i da se ozbiljni političari bave politikom sve vreme između dva izborna ciklusa, a oni veoma ozbiljniji i više o jednog izbornog ciklusa.

    Naveo je da će se znati ko na izbore, a ko izlazi po tome ko bude predao liste.

    „Aristotel je pre više od 2000 godina rekao da na Olimpijadi može da pobedi samo onaj ko na njoj i učestvuje. Preduslov da dođete u priliku da ostvarujete vaš politički program jeste da učestvujete na izborima kao ozbiljni i odgovorni ljudi“, poručio je Selaković.

    Generalni sekretar predsednika Srbije Aleksandra Vučića,Nikola Selaković, potvrdio je da će lokalni i parlamentarni izbori biti održani 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]