• Ginuli pešaci, vozači, motociklisti: Opet krvavi vikend na srpskim putevima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    I ovaj vikend u Srbiji obeležile su brojne saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodima.

     

    Pešak, motociklista, traktorista, vozač, našli su se na listi žrtava saobraćajnih nesreća koje su se događale tokom ovog vikenda na putevima Srbije. Da li je u pitanju vrućina ili nešto drugo, ali u Srbiji se dogodio još jedan krvav vikend, a posebno je bila smrtonosna subota.

    Na putu od Smedereva ka Ralji, juče oko 15 časova, sudarili su se motor i putnički automobil i tom prilikom je motociklista (41) teško povređen. Prebačen je u smederevsku bolnicu gde je podlegao povredama oko 18.30 časova. To je drugi motociklista koji je u subotu stradao.

    Tog dana, nešto pre 10 sati, u Novom Pazaru, takođe se dogodila saobraćajka u kojoj je poginuo bajker.

    Sem motociklista, stradali su i drugi učesnici u saobraćaju.

    U subotu je u mestu Podunavci, u blizini Vrnjačke Banje, sa puta sleteo traktor kojim je upravljao Ž. G. (82). Traktor je završio u kanalu, a vozač je pronađen mrtav.

    Crni subotnji niz nastavljen je kada je njegov vršnjak, star 82 godine, poginuo u nesreći kod Alibunara, oko 13 časova. Penzioner je vozio svoj „jugo“ kada je naleteo na parkirani kamion na putu Alibunar – Vladimirovci. Prebačen je u bolnicu ali je tamo usled zadobijenih povreda preminuo oko 17 časova.

    Još jedna nesreća dogodila se u subotu na beogradskom putu u Subotici. Poginula je Đ. G. J. (58) iz Subotice kada je na nju na pešačkom prelazu naleteo „BMW“ kojim je upravljao mladić star 22 godine. Prema prvim informacijama, vozač automobila je vozio iznad ograničenja.

    Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće i ukazala pomoć nesrećnoj ženi, ali je ona ubrzo preminula.

    Stravičan vikend kao da je nagovešten nesrećom u kojoj je stradala Mirjana S. (34), nekadašnja mis fotogeničnosti Srbije. Ona je poginula u petak prepodne kod Šimanovaca, kada se, dok je vozila automobil „golf“, sudarila sa kamionom na putu Prhovo – Šimanovci.

    Mirjana je poginula na mestu.

     

    I ovaj vikend u Srbiji obeležile su brojne saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]