• Ivent industrija: Nećemo poštovati zabrane, spremni da blokiramo ulice, fabrike…

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje Ivent industrija Srbije obavestilo je danas nadležne državne organe i javnost da neće prihvatiti i poštovati nove zabrane i ograničenja koja utiču na njihov rad.

    U saopštenju dostavljenom medijima navode da je Ivent industrija prva zatvorena 15. marta i da je poslednja puštena da radi nakon 460 dana zabrane, a da nikakvu kompenzaciju od države nisu dobili.

    Uvereni su, dodaju, da to što ponovo raste broj novozaraženih nema veze sa Ivent industrijom i dodaju da su u kontaktu sa mladencima i da na svadbama nije bilo zaražavanja.

    „Ako je virus toliko opasan, ako mora da se zabranjuju okupljanja i proslave, onda u istom momentu sa tom odlukom mora biti doneta i odluka o naknadi svih troškova poslovanja za ivent industriju“, navodi se u saopštenju.

    U suprotnom će, kažu, Ivent industrija izvesti na ulice sve svoje zaposlene i članove porodica i spremni su da blokiraju ključne tačke u državi, aerodrome, autoputeva, fabrike, industrije…

    „Nećemo dozvoliti da se virus širi na putovanjima po skijalištima i banjama, po hotelima i gradskom prevozu, po fabrikama, po raznim drugim skupovima i sličnim mestima, a da samo mi i naše porodice ispaštamo, kao što je do sada bilo“, poručuju.

    Obaveštenje su, kako navode, dostavili predsedniku Republike, premijerki, ministarstvima zdravlja, unutrašnjih poslova, finansija, gradonačelniku Beograda, zameniku gradonačelnika, Gradskom zavodu za javno zdravlje, Institutu „Batut“, Kriznom štabu i svim medijima.

     

    Udruženje Ivent industrija Srbije obavestilo je danas nadležne državne organe i javnost da neće prihvatiti i poštovati nove zabrane i ograničenja koja utiču na njihov rad.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Kako u Srbiji žive danas osobe zaražene virusom HIV

    Broj partnera, zagrljaj, boravak u istoj prostoriji, samo ljudi koji koriste drogu intravenskim putem, samo muškarci koji imaju odnose sa muškarcima, „neće meni da se desi“ i druge, predrasude […]

    Proleće počinje u sredu ujutru

    Proleće će ove godine početi u sredu 20. marta u 04.06 časova, dok u isto vreme za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje jesen, saopštilo je Astronomsko društvo ''Ruđer […]