Srbija

Jutjub uklonio pesmu "Beogradskog sindikata"

Izvor: 
021.rs/b92 Čet, 13/01/2022 - 17:25Član grupe "Beogradski sindikat" Feđa Dimović saopštio je da je Jutjub skinuo spot za pesmu "Jedina Srpska".

Kako dodaje, to je urađeno po navodnom zahtevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako on taj zahtev nije ni podneo.

"Sasvim suprotno, Dragan Radović je dao dozvolu za korišćenje njegovih snimaka i o tome uredno obavestio Jutjub. Ovo je samo nastavak specijalnog propagandnog rata koji se vodi protiv Srbije i srpskog naroda, gde je "Beogradski sindikat" obeležen kao jedan od protivnika! Samo vi radite svoj posao!", objavio je Dimović na Instagram profilu.

"Beogradski sindikat" i Danica Crnogorčević na svečanoj akademiji povodom Dana Republike, 8. januara, premijerno su izveli pesmu "Jedina Srpska" posvećenu proslavi 30 godina od osnivanja Republike Srpske.

U opisu pesme navedeno je da je nastala kao želja ovih umetnika da se svojom muzikom bar malo oduže narodu Republike Srpske za stradanje i teret koji su podneli u odbrani slobode, vere i nacionalnog identiteta celog srpskog naroda.

 

 
MarketingNajnovije vesti