• Kamioni na Horgošu čekaju 90 minuta, na Batrovcima jedan sat

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na graničnim prelazu Horgoš, teretna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju 90 minuta, a na Batrovcima jedan sat, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

    Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:15, na ostalim graničnim prelazima, kako na teretnim, tako i na putničkim terminalima, nema zadržavanja.

    Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

    Od danas do 17. septembra radovi na petljama Smederevo i Požarevac

    Od danas do 17. septembra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, na delu državnog puta I A reda broj 1, u zoni petlje Smederevo i zoni petlje Požarevac (od km 261+835,18 do km 264+827,22), saopšteno je iz Javnog preduzeća “Putevi Srbije“.

    Tokom izvođenja radova, u smeru Beograd-Niš za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka.

    Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i desnom-zaustavnom saobraćajnom trakom smera kretanja.

    U smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

    Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, dodaje se u saopštenju.

     

    Na graničnim prelazu Horgoš, teretna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju 90 minuta, a na Batrovcima jedan sat, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Promenljivo oblačno i toplije

    Od danas sve toplije, samo ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno, sa dužim sunčanim intervalima. U brdsko-planinskim predelima moguća je kratkotrajna kiša. Najviša dnevna […]

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]