• Karavan srpskog filma tokom decembra u osam gradova Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Manifestacija “Karavan srpskog filma”, u okviru koje će biti prikazano devet aktuelnih srpskih filmova, tokom decembra će gostovati u osam gradova: Kniću, Kanjiži, Prijepolju, Ivanjici, Brusu, Blacu, Sečnju, i Aleksandrovcu. Svakog vikenda će u odabranim gradovima na repertoaru biti filmovi “Pucnji u Marseju”, “Lihvar”, “Nečista krv – Greh predaka”, “Otac”, “Jedini izlaz”, “Toma”, “Oaza”, “Vikend s ćaletom” i “Južni vetar 2 – Ubrzanje”.

    Prvog decembarskog vikenda, od 3. do 5. decembra, karavan će biti u Aleksandrovcu i Ivanjici. Od 10. do 12. decembra filmovi će biti prikazani u Kniću i Brusu, od 17. do 19. decembra u Prijepolju i Blacu, a od 24. do 26. decembra u Sečnju i Knjaževcu. Svakog petka će, u terminima od 17h, 19h i 21h, na programu biti “Pucnji u Marseju”, “Lihvar” i “Nečista krv – Greh predaka”. Repertoar subotom će činiti ostvarenja “Otac”, “Jedini izlaz”, “Toma”. Program u nedelju će svakog vikenda zatvoriti filmovi “Oaza”, “Vikend s ćaletom” i “Južni vetar 2 – Ubrzanje”.

    Karavan srpskog filma nastao je u organizaciji FIlmskog centra Srbije sa idejom da budu prikazani domaći filmovi koji su trenutno aktuelni, ili su u prethodne dve godine ušli u distribuciju ali zbog epidemioloških mera, gledaoci širom Srbije nisu imali priliku da ih pogledaju u bioskopu.

    U fokusu su gradovi koji nemaju bioskopsku opremu za prikazivanje filmova, pa tako ni bioskopski repertoar. Ideja Filmskog centra je da iznajmi najbolju bioskopsku opremu i omogući publici iz ovih gradova da pogleda domaće aktuelne filmove u bioskopu. Cena karte iznosiće 200 dinara za sve filmove.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija