• Kilometarske kolone kod Horgoša, saobraćaj se preusmerava ka Kelebiji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Auto moto savez Srbije saopštio je da se, zbog zadržavanja vozila na prelazu Horgoš, saobraćaj preusmerava ka prelazu Kelebija.
     
    AMSS je u saopštenju naveo da se vozila preusmeravaju sa auto-puta, na petlji kod Subotice.
     
    Putnici na Horgošu na izlaz iz Srbije danas čekaju u proseku oko četiri sata. 
     
    Kolona u obe trake doseže oko pet kilometara od granice, pa sve do isključenja za naselje Horgoš.
     
    „Čekamo već dva sata, a kažu da ćemo još tri ili četiri. Otišao sam do granice i čuo da je zastoj kod Mađara. Ne znam šta toliko gledaju i traže“, rekao je čovek koji se sa odmora vraća u Nemačku.
     
    „Evo od 9 do 13 časova čekam, a još nisam blizu granice. Sećam se da sam 2019. godine čekao oko petnaest minuta. Ovo je strašno i ne znam kako smo i zbog čega došli do ovakvih situacija na graničnim prelazima“, ispričao je ranije danas jedan putnik.
     

    Auto moto savez Srbije saopštio je da se, zbog zadržavanja vozila na prelazu Horgoš, saobraćaj preusmerava ka prelazu Kelebija.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]