Foto: DS
Srbija

Lutovac: Režim nas neće uplašiti, i danas stojimo uz građane

Izvor: 
013info Sub, 04/12/2021 - 10:48Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac oglasio se danas povodom akcije MUP-a Srbije u okviru koje su uniformisana lica posetila više građana Srbije, uključujući i istaknute demokrate na lokalu i novinare, i upozorili ih da ne prisustvuju današnjim protestima.

 

"Režim Aleksandra Vučića je u ozbiljnoj panici čim se odlučio da subotom u sedam ujutru zastrašuje građane kako ne bi izašli na proteste, kao i novinare da ne obavljaju svoj posao, iako je pravo slobode govora i rada Ustavom zagarantovano, kao i mirnog protesta za građane. Pozivam policiju da danas na protestima profesionalno radi svoj posao, da zaštiti građane, a građane da ne dozvole da ih režim Aleksandra Vučića zastraši. Nećemo odustati sve dok štetni zakoni ne budu povučeni, nasilnici iz Šapca procesuirani u skladu sa zakonom, baš kao i nalogodavci povlačenja policije sa lica mesta," poručio je Lutovac.

 

"Demokratska stranka će i danas stajati uz građane na protestima širom Srbije, a naš pravni tim biće na raspolaganju građanima kojima bude zatrebala pomoć. Potrebno je samo da se građani u nevolji jave na +381611510183 i povezaćemo ih sa advokatskim timom.", kazao je Lutovac.

 
MarketingNajnovije vesti