Protestna vožnja poljoprivrednika u Pančevu
Srbija

Ministarstvo reagovalo zbog protesta: Poljoprivrednici pozvani na razgovor

Izvor: 
N1 Uto, 09/08/2022 - 14:21Ministarstvo poljoprivrede pozvalo je predstavnike poljoprivrednih udruženja iz Požarevca, Pančeva i Srbobrana na razgovor sa predstavnicima ministarstva o svim iznetim temama.

 

„Zaposleni Ministarstva kao i do sada će uvek biti na raspolaganju svim poljoprivrednicima, spremni da odu u bilo koje mesto koje poljoprivrednici predlože, kako bi dalje nastavili da zajedno rešavamo sve probleme u poljoprivredi. Verujemo da je to jedini način da se prevaziđu izazovi sa kojima se svi suočavamo“, rečeno je za Tanjug u Ministarstvu poljoprivrede, a prenosi N1.

Predstavnici Inicijative za opstanak poljoprivrednika započeli su protestnu vožnju iz Stare Pazove, kako bi pokazali nezadovoljstvo otkupnom cenom suncokteta i cenama goriva za poljoprivrednike.

Poljoprivrednici iz udruženja „Stig“ iz Požarevca blokirali su most na Velikoj Moravi i magistralni pravac koji spaja Požarevac sa autoputem E-75.

Do protesta je došlo i u Novom Sadu gde je desetak traktora blokiralo jednu traku Bulevara Mihajla Pupina, kod zgrade Pokrajinske vlade u centru Novog Sada.

Protestovali su i poljoprivrednici u Pančevu.

 

 
MarketingNajnovije vesti