• Možete da kupite zaplenjena vozila: Mini čoper za 14.000 dinara, kvad za 24.000, u ponudi i kamion

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Carina će, na e-licitaciji trajno oduzetih vozila, sledeće nedelje osim automobila, na prodaju ponuditi i kamion, prikolicu, ali i kvadove i motocikl, tačnije – mini čoper.

    Kvadovi se na prodaju nude po početnoj ceni od 24.000 dinara, odnosno 14.000 dinara, dok je startna cena za licitiranje mini čopera postavljena na 14.000 dinara. 

    Sva tri vozila se, kao uglavnom i ostala ponuđena na carinskim licitacijama, kupuju po sistemu „viđeno-kupljeno“, bez garancije i prava na reklamacije.

    Vozila su, navodi se – upotrebljavana i neispitana.

    „Registracija je uslovljena pravilnikom o ispitivanju vozila i uverenja Agencije za bezbednost saobraćaja“, napomenula je Uprava carina.

    Carinarnice Vršac i Kragujevac organizovaće 14. i 15. decembra internet prodaje trajno oduzetih vozila, za koje zainteresovani već mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.

    U ponudi Carinarnice Vršac, čija će e-licitacija biti održana 14. decembra od 12 do 14 časova je šest putničkih automobila, po jedno teretno, terensko i priključno vozilo, dva kvadricikla i dva motocikla.

    Razgledanje vozila zakazano je za 8. decembar u terminu od 10 do 11 časova na adresi Pavliški put levo bb. Krajnji rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 10. decembar 2022. do ponoći.

    Carinarnica Kragujevac će internet prodaju 10 putničkih i dva teretna vozila održati 15. decembra od 9 do 15 časova.

    „Razgledanje vozila zakazano je za 9. decembar 2022. godine od 9 do 12 časova u skladišnom prostoru Carinarnice Kragujevac, Dragobraća bb, a svi zainteresovani uplatu neophodne kaucije za učešće mogu da izvrše najkasnije do 11. decembra 2022. godine do 24 časa“, navela je Uprava carina.

    Carina će, na e-licitaciji trajno oduzetih vozila, sledeće nedelje osim automobila, na prodaju ponuditi i kamion, prikolicu, ali i kvadove i motocikl, tačnije – mini čoper.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Promenljivo oblačno i toplije

    Od danas sve toplije, samo ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno, sa dužim sunčanim intervalima. U brdsko-planinskim predelima moguća je kratkotrajna kiša. Najviša dnevna […]

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]