• MUP: Od 16. septembra međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 16. do 22. septembra 2020. godine sprovešće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na smanjenje saobraćajnih nezgoda i njihovih posledica. 

    Ova međunarodna akcija pod nazivom „ROADPOL dani bezbednosti“ će početi sutra u svim država koje su članice organizacije ROADPOL (Mreža saobraćajnih policija Evrope). 

    Pripadnici saobraćajne policije će tokom sprovođenja ove akcije poseban akcenat staviti na kontrolu brzine, alkoholisanosti, kao i kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa. 

    Takođe, organizacija ROADPOL pripremila je simbolične zakletve kojima se učesnici u saobraćaju obavezuju da će poštovati propise i time doprineti svojoj bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, a pokrenuta je i internet stranica http://www.roadpolsafetydays.eu na kojoj se građani Evrope mogu bolje upoznati sa ciljem projekta, saopštava MUP.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 16. do 22. septembra 2020. godine sprovešće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na smanjenje saobraćajnih nezgoda i njihovih posledica. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]