Saobraćajni udes Ilustracija: pxhere
Srbija

Nadležni ponavljaju apele vozačima, a u nesrećama strada sve više ljudi

Izvor: 
N1 Pet, 09/08/2019 - 21:10

Petoro poginulih i šestoro povređenih u saobraćajnim nesrećama na Ibarskoj magistrali, koje su se dogodile u razmaku od nekoliko sati.

Tako je nastavljen crni bilans na srpskim putevima, a nadležni uporno apeluju na vozače da poštuju propise i prilagode brzinu.Četiri mlade osobe poginule su u noći između četvrtka i petka u teškom sudaru BMW-a i dačije. Sudar se dogodio na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Bogovađu. Poginula su tri mladića i jedna devojka, a još četvoro je životno ugroženo. Vozač BMW-a se nalazi u pritvoru.
 
U petak oko 8 sati na putu Preljina-Kraljevo, u Mrčajevcima, došlo je do novog sudara, a u nesreći je nastradala jedna osoba, a dve su povređene.
 
Zanimljivo je da je ovaj crni bilans nastao ni nepuna 24 sata nakon zatvaranja autoputa od Ljiga ka Preljini i kada je celokupan saobraćaj preusmeren na Ibarsku magistralu.
 
Kolone vozila, vrućina i nervozni vozači su slika sa Ibarske magistrale. I tako će potrajati sve do 18. avgusta.
 
Javno preduzeće "Putevi Srbije" stavilo je rampu za kamiondžije zbog Sabora u Guči i zatvaranja deonice auto-puta od Ljiga do Preljine. U "Putevima" su se odlučili na ovaj potez da bi sprečili gužve na Ibarskoj magistrali tokom vikenda.
 
Opširnije na sajtu N1.
 
 MarketingNajnovije vesti