• Nadležni ponavljaju apele vozačima, a u nesrećama strada sve više ljudi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Petoro poginulih i šestoro povređenih u saobraćajnim nesrećama na Ibarskoj magistrali, koje su se dogodile u razmaku od nekoliko sati.

    Tako je nastavljen crni bilans na srpskim putevima, a nadležni uporno apeluju na vozače da poštuju propise i prilagode brzinu.Četiri mlade osobe poginule su u noći između četvrtka i petka u teškom sudaru BMW-a i dačije. Sudar se dogodio na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Bogovađu. Poginula su tri mladića i jedna devojka, a još četvoro je životno ugroženo. Vozač BMW-a se nalazi u pritvoru.
     
    U petak oko 8 sati na putu Preljina-Kraljevo, u Mrčajevcima, došlo je do novog sudara, a u nesreći je nastradala jedna osoba, a dve su povređene.
     
    Zanimljivo je da je ovaj crni bilans nastao ni nepuna 24 sata nakon zatvaranja autoputa od Ljiga ka Preljini i kada je celokupan saobraćaj preusmeren na Ibarsku magistralu.
     
    Kolone vozila, vrućina i nervozni vozači su slika sa Ibarske magistrale. I tako će potrajati sve do 18. avgusta.
     
    Javno preduzeće „Putevi Srbije“ stavilo je rampu za kamiondžije zbog Sabora u Guči i zatvaranja deonice auto-puta od Ljiga do Preljine. U „Putevima“ su se odlučili na ovaj potez da bi sprečili gužve na Ibarskoj magistrali tokom vikenda.
     
    Opširnije na sajtu N1.
     
     

    Petoro poginulih i šestoro povređenih u saobraćajnim nesrećama na Ibarskoj magistrali, koje su se dogodile u razmaku od nekoliko sati.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Manje oblaka uz više temperature – do 17 stepeni

    Oblaci se razilaze i tokom dana se očekuje više sunca. Na jugu i jugoistoku zemlje je moguća slaba kiša, a na planinama ponovo sneg. U ostalim krajevima sunčano, uz malo oblaka. Jutarnja […]