konkurs
Srbija

Nagradni onlajn likovni konkurs "Nacrtaj, oboji i osvoji"

Izvor: 
013info Pet, 11/09/2020 - 16:09Nepune tri nedelje ostale su do završetka devetog likovnog konkursa „NACRTAJ, OBOJI I OSVOJI“, sa temom „Moja idealna soba“.Organizatori pozivaju predškole i učenike prvog razreda osnovnih škola da se do 30. septembra prijave, pokažu kreativnost, originalnost i maštovitost, naprave svoj crtež i konkurišu za Forma Ideale idealne nagrade.

Zbog novonastale situacije koja je uslovila izmene u novoj školskoj godini, i uz poštovanje predloženih bezbednosnih mera, omogućeno je direktno učešće mališana na konkursu putem sajta www.formaideale.rs. Za učešće na konkursu potrebno je da se popuni formular traženim podacima na sajtu i da se priloži fotografija crteža učesnika, ili da se crtež dostavi u najbliži salon Forma Ideale.

Pristigli radovi u tehnici po izboru biće ocenjivani od strane stručnog žirija, dok će spisak dobitnika biti objavljen na sajtu www.formaideale.rs 20.oktobra 2020.

Interesantna činjenica je da se na ovaj konkurs svake godine prijavi oko 50.000 mališana i da je za ovih 8 godina zabeleženo oko 400.000 prijava.

Više informacija o likovnom konkursu i pravilima učešća svi zainteresovani mogu da pronađu na sajtu kompanije Forma Ideale.

 
MarketingNajnovije vesti