Foto: MUP Srbije
Srbija

Nakon pretresa apartmana u Beogradu policija uhapsila više osoba zbog narkotika

Izvor: 
013info Čet, 02/09/2021 - 15:29


Po naredbi Višeg suda pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu izvršili su noćas pretres jednog apartmana i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika.

"Operativnim radom, policija je došla do informacija da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima", saopštio je MUP, dodajući da je prilikom pretresa, kod pet lica policija pronašla određenu količinu opojnih droga kokain i spid i utvrdila da su tokom proslave pojedina lica koristila narkotike.

Beogradska policija je, kako se navodi u saopštenju, prilikom upada na proslavu u apartmanu u Novom Beogradu zatekla 29 osoba, koje su predate u dalji rad i postupanje.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin  jutros je tokom kolegijuma sa načelnicima Uprave kriminalističke policije istakao da će svaki kriminalac osetiti žestok pritisak države.

„Kriminalci moraju da znaju da ćemo učiniti sve da osećaju pritisak države gde god da se nalaze i šta god da rade", naglasio je Vulin.

 
MarketingNajnovije vesti