egg smash Foto: WATFOI
Srbija

Novosadski studenti onlajn igricom "spasavaju" uskršnje tucanje jajima

Izvor: 
021 Pet, 17/04/2020 - 10:07











Građani Srbije koji proslavljaju Uskrs po julijanskom kalendaru dočekaće ga u krugu najuže porodice, a zbog zabrane kretanja usled pandemije virusa korona, izostaće tradicionalno tucanje jajima sa prijateljima, piše 021.
 
Ipak, organizacija studenata "We are the Future of IT" sa novosadskog Fakulteta tehničkih nauka i kompanija "Crystal Pigeon" pronašli su način da tradiciju prenesu u onlajn svet. 
 
Osmislili su igricu, naziva "Egg Smash", koja omogućava korisnicima da ukrase svoje jaje i potom pozovu prijatelja na tucanje jajima. Cilj igrice je što brže kliktati po protivničkom jajetu na ekranu, a igra se završava kada jednom od igrača puknu oba vrha jajeta. 
 
"Odabirom željenih boja ili fotografije svako može da personalizuje svoje jaje, a za one koji su se služili drvenim i nalivenim jajima u ovom okršaju, imamo loše vesti - ona nisu u ponudi. Igra je fer, a pobeda još slađa! Pobedniku se pridružuje protivnikovo jaje u kolekciju osvojenih jaja. Osim toga što možete da se takmičite sa prijateljima i porodicom, svaki korisnik se rangira na globalnoj rang listi. Ko zna, možda se ispostavi da ste baš vi svetski šampion ove igre", poručuju novosadski studenti. 
 
Igrica je razvijena za Android i iOS uređaje, vrlo je jednostavna za korišćenje i može da se preuzme OVDE.
 







Marketing



Najnovije vesti