• Objavljen spisak izvođača na Exitu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Festival Exit, koji će biti održan od 13. do 16. avgusta, ove godine na više bina proslaviće ulazak u treću deceniju postojanja s više od 40  izvođača, među kojima su i Robin Schulz, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, ARTBAT, Nina Kravic, Tale of Us, Black Coffee i Ofenbach. Na glavnoj bini (Main stage) nastupiće Robin Schulz, Burak Yeter, DJ Regard, Ofenbach, kao i Roni Size i LTJ Bukem, kojima će pomoći Dynamite MC. 

    Na mts „Dance” areni nastupiće umetnice Nina Kravic i Amelie Lens, dok će uz njih biti i Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Black Coffee, Meduza, Tale of US i ARTBAT, Denis Sulta b2b DJ Tennis i Dax J b2b Kobosil.

    Postavu bine NSNS činiće 999999999 live, Francois X, Juliana Huxtable, Monosaccharide, Marcel Dettmann, te VTSS i SPFDJ.

    Fanove iz regiona okupiće „Laibach” i „Obojeni program”, koji će ovom prilikom proslaviti 40 godina rada, kao i Masimo, „Goblini”, Buč Kesidi, Marko Nastić, Dejan Milićević, „Insolate”, Andrew Meller, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, „Coeus”, „Space Motion”, „After Affair”, „Lag”, „Monosaccharide” i „Bokee”.

    Ovogodišnji, jubilarni 20. Exit centralna je tema svetske muzičke industrije, čiji glavni akteri festival nazivaju „svetlom na kraju tunela”. U avgustu će tako biti otvoreno najmanje 20 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave, uz smanjen ukupno predviđeni broj posetilaca, kojima će biti dostupno više od 90 odsto od uobičajene površine festivala.

    Preostala je četvrtina ulaznica za festival smanjenog kapaciteta po ceni od 6.490 dinara, a danas počinje akcija „4+1”, gde se na svake četiri kupljene ulaznice dobija jedna gratis.

    Festival Exit, koji će biti održan od 13. do 16. avgusta, ove godine na više bina proslaviće ulazak u treću deceniju postojanja s više od 40  izvođača, među kojima su i Robin Schulz, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, ARTBAT, Nina Kravic, Tale of Us, Black Coffee i Ofenbach. Na glavnoj bini (Main stage) nastupiće Robin Schulz, Burak Yeter, DJ Regard, Ofenbach, kao i Roni Size i LTJ Bukem, kojima će pomoći Dynamite MC. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Strip u fokusu – D.I.Y. Strip Fest u Parobrodu

    U subotu 20. aprila, u Ustanovi kulture "Parobrod" u Beogradu od 11 do 19 časova, biće održan jedinstveni događaj - D.I.Y. Strip Fest. Ovaj bazar slavi domaći nezavisni strip i pruža […]