• Od 1. septembra konkurs za studentske domove u Novom Sadu: Pogledajte šta je potrebno za prijavu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Konkurs za smeštaj u studentskim domovima u Novom Sadu traje od 1. do 15. septembra.
     
    Studentima je na raspolaganju 2.653 slobodnih mesta u domovima u Novom Sadu, s tim da je 10 odsto smeštajnih kapaciteta namenski opredeljeno za smeštaj studenata iz osetljivih društvenih grupa. 
    U domovima u Novom Sadu iz raspodele je izdvojeno 60 mesta, za međunarodnu razmenu je rezervisano 40 mesta, a 20 mesta će biti ekonomska.
    Brucoši koji žele da konkurišu za smeštaj u domovima Studentskog centra Novi Sad u sve detalje o konkursu i načinu podnošenja prijava mogu pronaći u vodiču za studente. 
     
    Vodič može da se preuzme u elektronskom formatu sa sajta Studentskog centra Novi Sad, ili u štampanom obliku u službi smeštaja, i na prijavnicama svih studentskih domova.
     
    Brucošima su potrebna četiri dokumenta: prijava na konkurs, uverenje da su o trošku budžeta upisali prvu godinu studija, overene kopije svedočanstava za sve razrede srednje škole i uverenje o prihodima po članu porodice. 
     
    Studenti iz osetljivih grupa koji prema redosledu na konačnoj rang listi nisu dobili smeštaj u prvoj raspodeli imaju pravo da podnesu zahtev Studentskom centru, odnosno Službi smeštaja, da se posebno rangiraju u okviru namenski opredeljenih kapaciteta ustanove.
     
    Prijave se predaju u u Službi smeštaja Studentskog centra Novi Sad koja se nalazi u prizemlju studentskog doma „Slobodan Bajić“, u dr Sime Miloševića 10.

    Istovremeno, otvoren je konkurs za smeštaj studenata u Somboru i Zrenjaninu, a prijave se predaju u studentskim domovima u tim gradovima. 

    Konkurs za smeštaj u studentskim domovima u Novom Sadu traje od 1. do 15. septembra.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]