Foto: Vojska Srbije
Srbija

Od februara nagradni kviz Ministarstva odbrane i Vojske

Izvor: 
Tanjug Sre, 29/12/2021 - 13:55Ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je danas sastanku na Vojnoj akademiji gde je dogovoreno pokretanje nagradnog kviza Ministarstva odbrane i Vojske Srbije posvećenog srpskoj vojnoj istoriji.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, od februara, svake prve subote u mesecu do kraja 2022. godine tačno u podne takmičari će moći da provere svoje znanje, a one koji za pet minuta, koliko traje nadmetanje, daju najviše tačnih odgovora na mesečnom nivou očekuju vredne nagrade.

Pobednici će moći da uživaju u sedmodnevnom boravku na bazi polupansiona u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na Tari, a drugoplasirani u objektima Vojne ustanove „Morović", takođe u trajanju od sedam dana.

Kako se navodi, za one koji osvoje treća mesta, nagrada je paket promotivnog materijala Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Test verzija kviza u poznavanju vojne istorije od danas je dostupna na sajtu Ministarstva odbrane na linku, dok će kviz biti nagradni počev od 5. februara, kada će osim zvanične internet stranice biti dostupan i na društvenim mrežama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
MarketingNajnovije vesti